Жителите и гостите на София могат вече да разчитат на множество нови печалби и допълнителни емоции, стартиращи с откриването на първия нов щанд на Български спортен тотализатор в търговските обекти от веригата "Фантастико".

Днес, в 11:30 часа, по време на официална церемония бе даден старт на първия обект в жк. Младост, в присъствието на Любомир Петров - изпълнителен директор на Тотализатора и Илия Гешанов - директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига. Присъстваха още зам. министъра на спорта - доц. д-р Стоян Андонов, както и очарователните водещи Део и Марина.

Само до края на този месец се очаква в още цели 10 магазина да започнат да се предлагат атрактивните моментни лотарийни игри от бранда "СПОРТ ТОТО", чрез които всеки участник може да спечели не само страхотни парични печалби, но и предметни награди.

Всички тези положителни новини могат да приповдигнат настроението на всеки, защото предстои летният сезон, който свързваме с планове за страхотна ваканция, а положителните емоции от десетината дни почивка, очакваме да ни заредят с енергия за дълго време.

Хубаво би било, ако лятната ни отпуска не спира години наред, без прекъсване, нали? Оказва се, че това е напълно възможно - благодарение на джакпотите в 47-ми тираж на Спорт Тото. Мечтата за вашето околосветско пътешествие може да се сбъдне поне сто пъти, ако грабнете сумата от 3 800 000 лева - колкото е прогнозният джакпот в играта "Тото 2 - 6 от 49".

Снимка 482986

Източник: БГНЕС

Всеки, който пусне фиш с поне шест числа, се превръща в потенциален кандидат за безкрайната ваканция. Впечатляващ летен финансов удар обаче може да се окаже и играта "Тото 2 - 6 от 42", в която джакпотът нараства стремително и за 47-ми тираж ще достигне съблазнителните 600 000 лева. Шест числа са достатъчни да участвате в нея, но винаги разполагате с възможност за още по-мощна атаката на джакпота - ако заложите на комбинация с повече числа. В този случай шансовете ви за максимални печалби стават много по-сериозни.

Практиката показва, че всъщност не е чак толкова трудно да бъдат познати и печелившите комбинации в играта "Тото 2 - 5 от 35". Статистиката показва, че това се случва в почти всеки тираж, като вашите любими пет числа имат шанса да се паднат в някое от общо трите тегления, този четвъртък.

Възможността да залагате с абонамент за пет тиража напред също може да гарантира шансовете ви за внезапно забогатяване, чак до тиража след Еньовден!

Снимка 482985

Източник: БГНЕС

На този празник се правят много ритуали, които според народните вярвания привличат плодородието и благополучието в домовете. Подготовката за вашата по-богата, финансова реколта може да започне още от днес с участие в игрите на Български спортен тотализатор. Залозите се приемат в тото пунктовете и онлайн на сайта www.toto.bg,  като крайният срок е до 18:00 часа на 11-ти юни. Половин час след това в ефира на БНТ ще бъдат изтеглени печелившите комбинации, които ще отворят широко вратите на лукса за всички, които са ги попълнили.

Ваканционното лятно настроение на огромните печалби ще настъпи и за много участници, които предпочитат моментните лотарийни игри. Това вече се случи с Иван Иванов от Ямбол, който грабна печалбата от 100 000 лева в моментната лотарийна игра "Супер късмет през лятото". В тази игра все още не са спечелени топ-печалбата от половин милион лева и впечатляващ брой допълнителни печалби по 100 000 лева.

Снимка 482981

Източник: БГНЕС

Направете своя избор сред богатата колекция от числови и моментни лотарийни игри на Спорт Тото и си дайте шанс да се насладите на една безкрайна ваканция. Не пропускайте и да регистрирате точки в карта Тото Клуб, за да сте един от спечелилите 63 награди в кампанията "63 години ТОТО Мания". Играта е валидна до 12-ти юли.

Повече актуална информация ще намерите на сайта ни www.toto.bg, в социалните мрежи и фейсбук страницата ни.