Трикратният световен шампион по бойно самбо Росен Димитров - Близнака ще бъде звездата на уникална по рода си бойна гала вечер. Надпреварата „GALAXY FIGHT NIGHT" ще се проведе в нестандартни за родната реалност условия, на фона на открития плувен басейн на комплекс „Camay Beach" в столицата на 03.07. Треньорът на националния отбор по самбо и бойно самбо Димитров ще се изправи срещу носител на черен колан по бразилско жиу жицу, в един от топ сблъсъците на вечерта.

Събитието се организира от WINNER BOXING PROMOTION, със съдействието на TWINS MMA, като в рамките на едва няколко часа ще бъдат представени мачове по бокс, К-1 и ММА.

Ето и съперниците на Дидо Топалски и Никола Дипчиков в две от ММА-срещите:

Деян Топалски ще участва в титулярната си категория до 84 кг. В трирундов мач той ще се изправи срещу опонент от Македония. Топалски е висок 188 и тежи 84 кг. Започва с киокушин карате, след това тренира таекуондо, но най-много години посвещава на кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници - К-1 и лоукик. Българският боец няма загуба на родна земя и е записал 9 победи. Двете поражения в кариерата му са на силни руски турнири. Сега е решен да запише юбилеен десети успех. Завръща се на ММА-ринга след серия от контузии. В последните месеци Деян подобрява боксовите си умения в клуб WINNER BOXING, под ръководството на Венци Иванов. Заедно с другия участник, тази вечер - Никола Дипчиков, провежда ММА-тренировките си в клуб "Friends".

Срещу Деян ще застане Илия Андов (84 кг), който е шампион по кикбокс на Македония. Специално за този мач, тренира техники на земя. Смята, че в кикбоксовата дистанция няма да има проблем с Топалски и уменията му в партер ще направят разликата в мача. До момента Илия има 4 победи в професионалния ММА и нито една загуба. Решен е да запази статута си непобеден боец и на двубоя в София.

Както бе оповестено още в началото, ММА-мачовете от програмата на надпреварата са общо три:

- Деян Топалски срещу Илия Андов

- Никола Дипчиков срещу Феличиано Ел Кастильо

- Росен Димитров срещу Адрия Виняс

„Очакват ви още: К-1 среща и осем боксови мача, с участието на шампионката Галя Иванова", напомнят организаторите.