Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и неговият заместник Калин Каменов се срещнаха с младежите, които ще работят в ММС по програма на Министерство на труда и социалната политика „Старт на кариерата".

В продължение на 9 месеца Елеонора Ръжданова ще трупа опит в дирекция "Административно-право и нормативно обслужване", Ивелина Матеева в дирекция „Финанси", Григори Богданов в дирекция „Елитен спорт", а Иванета Момчева в дирекция „Координация и контрол на спортната подготовка".

„Не трябва да се притеснявате, а да бъдете активни и да искате да се учите, завия зам. - министър Каменов на стажантите. - Ние имаме нужда от мотивирани млади хора, а вие получавате отлична възможност да се докоснете до истинския труд. Ако покажете добри резултати кариерата ви може да продължи при нас."

Основната цел на програмата „Старт на кариерата" е да бъдат осигурени възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи,  завършили средно или висше образование, с цел улесняване на прехода между образование и заетост.