Над 63 години Спортния тотализатор оказва изключителна финансова подкрепа на българския спорт. Тази значима мисия има и ново ампоа с финансово подпомагане за културното развитие на българското общество. Едно добро начало е подкрепата от страна на Спорт тото за летния фестивал на столицата - Sofia Summer Fest. Това няма да е еднократна помощ за културата от страна на тотализатора. Предвижда се и процент от приходите на държавния хазартен оператор да бъдат насочвани и към образованието, като помощта ще бъде за стимулиране на спортната активност сред подрастващите.

Щастлив участник от Мездра спечели Джакпота от играта ТОТО 2 - 6/49 на стойност 3 592 445 лева

Щастлив участник от Мездра спечели Джакпота от играта ТОТО 2 - 6/49 на стойност 3 592 445 лева

Така той автоматично се превръща в 111-ия тото милионер от историята на Българския спортен тотализатор

Още една нова инициатива на Спорт Тото е провеждането на първата лятна "Тото купа", наречена Burgas Summer Toto Cup. В продължение на два дни 29-30 август, гостите и жителите на този прекрасен морски град, ще могат да присъстват безплатно на състезанията по плажен футбол, на централен плаж "Бургас". Чудесното настроение и незабравимите моменти са гарантирани за всички гости и участници.

Разбира се, залозите, които правят участниците в игрите освен да подпомагат спорта и културата, могат да донесат на своите притежатели и разнообразни печалби. Добър избор за всеки, който пожелае да опита късмета си е най-новата моментна лотарийна игра на тотото "Моят щастлив ден - BINGO". Печалбите заредени в играта са за общо 9 124 000 лева, а те могат да бъдат открити във всеки трети талон.

Класическите числови игри също имат сериозен потенциал да превърнат нечии късмет в истинско чудо. За 68-я тираж, който ще бъде проведен на 23-ти август в неделя, джакпотът в играта "6 от 49" се очаква да достигне сумата от 2 300 000 лева, а печалби до 3 000 000 лева могат да донесат залозите в играта "Тото 2 - Зодиак". Значителен джакпот се натрупа и в играта "6 от 42" и за тиража в неделя се очаква да достигне сумата от 1 040 000 лева.

Щастливи дни с печалби за над 9 милиона лева в новата моментна лотарийна игра  на Спорт Тото – „Моят щастлив ден - BINGO“

Щастливи дни с печалби за над 9 милиона лева в новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото – „Моят щастлив ден - BINGO“

За калинката се счита, че изпълнява желания и е предшественик на късмета

Всеки, който пожелае има възможност да инвестира в късмета си, защото спортния дух на победителите и духът на хуманизма, са двете съставки, които създават здравата основа на успешните общества.

Информация за игрите на Спорт Тото може да намерите на www.toto.bg, пунктовете със стикер Спорт Тото, както и партньорските вериги.