Преследвано от всички, но отдаващо се на малцина, щастието е сред феномените, които непрестанно вълнуват хората. То е златото на нашия свят, което никога не губи стойността  си. Не може да бъде видяно,  но всички знаем, че съществува и живеем с надеждата да ни сполети.

Какво прави дните щастливи? За едни това е добрата работа, за други - стабилната връзка, сватба или децата, а за трети - финансовата  независимост.   В  стремежа си да привлекат щастието и късмета на своя страна хората прибягват до различни талисмани или определени ритуали. Например, по нашите земи се смятало за добра поличба да намериш подкова на пътя си. Вярва се, че закачена на входната врата, тя ще донесе благоденствие.

За калинката се счита, че изпълнява желания и е предшественик на късмета. В поверията на много народи битува вярването, че четирилистната детелина ще ти помогне да намериш истинската любов. А ако я подариш на любим човек, който има нужда от финансова подкрепа, това ще спомогне за удвояване на парите му.

Изследванията показват, че  факторите щастие и късмет далеч не са магия и са свързани с нашето отношение към живота. "Щастливците" са по-отворени към света и не се страхуват да се възползват от всеки шанс да привлекат късмета на своя страна. Една такава възможност е най-новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото - "Моят щастлив ден - BINGO". Под късметлийските символи - детелина, калинка и подкова се крият числа, които  ще   ви  заредят   финансово  с  печалби  за  общо 981248000  лева. Всеки трети талон печели, а седемте игрални зони на играта ще ви донесат истинско забавление. Най-големите късметлии, сред кандидатите за дни изпълнени с безгрижие, ги очаква една топ печалба от 2508000, три по 508000 и четири по 208000 лева.

Не пропускайте възможността да направите дните си по-щастливи или да зарадвате приятел с талона на "Моят щастлив ден - BINGO". За да не изпуснете някой от шансовете си за успех, може да проверите дали сте сред печелившите на www.toto.bg. В случай, че не сте сред тях, имате възможността да регистрирате талоните си в някоя от кампаниите "Печалби плюс", на https://lottery.toto.bg където ви очакват много допълнителни парични и предметни печалби.

Талони   за   моментната   лотарийна   игра   "Моят   щастлив   ден   -  BINGO"   може   да откриете   от   19   август   във   всички   тото   пунктове,   както   и   в   партньорските   обекти обозначени със стикер Спорт Тото. https://www.youtube.com/watch?v=5wrvN0bnWO