Месец април бе наситен с много новини и емоции, но премина и под знака на много печалби, щедро предоставени от Български спортен тотализатор. Ден преди Великден, Лили Митева от Исперих грабна внушителния джакпот на стойност 5 457 471 лева, а седмица след нея екологът Недялко Иванов от София с онлайн залог от едва 3,20 лв. в играта "Тото 2 - 6/42" се сдоби с близо 1,6 милиона лева!

Спечелилата близо 5 милиона и 500 хиляди лева Лили Митева е семейна, има деца и внуци, а със съпруга си участва в игрите на Спорт Тото от 27 години. Ето и какво ни сподели тя за този изключителен момент в живота си, дошъл както се казва "тъкмо навреме":

"Съпругът ми играе от 27 години тото, но точно в деня, когато трябваше да пусне фиша си беше за риба и трябваше да ходя аз да свърша тази работа. Този път реших да попълня и аз една колонка и ето, късметът е бил мой! Моите числа! Не сме очаквали да спечелим, но още същата вечер, когато във Фейсбук пуснаха новината, че има тото милионер в Исперих, съпругът ми беше седнал на масата в хола и бързо започна да гледа нашите фишове. Оказа се, че печалбата е наша! Не можехме да повярваме - сигурно 30 пъти сме ги гледали през тази вечер. И децата ни бяха вкъщи, бяхме много радостни и весели. Голямо изживяване.

Кампанията „Тренирай у дома“ предизвика българите да са активни

Кампанията „Тренирай у дома“ предизвика българите да са активни

БЪЛГАРИЯ СПОРТУВА ВКЪЩИ!

Аз съм безработна, съпругът ми работи. Още не можем да осъзнаем това, което ни се случи. Не съм и сънувала, че ще разполагам с такива пари. Мечтата ми сега е да започнем собствен бизнес - да не сме зависими от никого. Ще има подаръци за децата ми, за дъщеря си ще купя къща, на сина ми кола. Нека никой не мисли, че ще се променим - да, парите са много, но би трябвало човек да остане такъв, какъвто си е.

Спорт Тото е за мен едно вълшебство! Пожелавам на всеки здраве и късмет, да има възможност като мен да почувства колко е радостно цялото семейство!"

В останалите игри, които Спортния тотализатор реализира, също не липсваха атрактивни печалби. В играта "Тото 2 - 5/35", Красимир Петров от Русе спечели 30 168 лв., а Илия Данаилов от София, преди броени часове грабна сумата от 20 000 лв. от Втори Тото Шанс на "Тото 2 - 6/49". В моментните лотарийни игри най-голямата печалба от 50 000 лв. спечели Елена Димова от Тополовград с билет от "Шум на пари". По 15 000 лв. всеки, отнесоха у дома си Иво Иванов от Българско Сливово (от играта "Златото на фараона") и Станимир Дерменджиев от Сливен (от играта "Супер късмет").

Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“ зарадва еколог от София, баща на двама близнаци

Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“ зарадва еколог от София, баща на двама близнаци

Съветът му към феновете на играта е...

От СПОРТ ТОТО информират, че от 3.05.2020 г. всички тегления на игрите ще бъдат само в ефира на БНТ 1.

Помислено е и за тези от вас, които няма да бъдат пред малкия екран. Може да ни проследите на живо в FB live на страницата на Тотализатора https://www.facebook.com/totochance

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата toto.bg.

Над 6 350 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в неделя

Над 6 350 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в неделя

Джакпотът в играта "Тото 2 - 6 от 49" не бе преодолян този четвъртък и в неделя се очаква да достигне 2 750 000 лева