Кампанията на Български спортен тотализатор, в която изявени български спортисти влизат в ролята на ТВ водещи, продължава с пълна сила.

До момента тиражите теглиха Едмонд Назарян, Биляна Проданова, Диана Стоянова, Иван Русев, Никол Чорбанова, Юлия Чубурова, Ренета Камберова, Димитър Насъпов, Ина Лутай, Енчо Керязов, Миглена Селишка и Ина Ананиева.

Тази вечер - 19 март, към екипа на СПОРТ ТОТО ще се присъедини един от най-добрите ни боксьори в полутежка категория. Носителят на олимпийски медал Тервел Пулев ще изтегли печелившите числа в игрите по БНТ, заедно с новото лице на тотото - Антон Порязов. А дали боксьорът ще донесе късмет на участниците, предстои да разберем.

Натрупаният джакпот в играта "ТОТО 2 - 6/42" е 1 425 000. От СПОРТ ТОТО напомнят, че можете да правите вашите залози и онлайн на сайта на тотализатора - www.toto.bg.

Услугата е достъпна за всички. Необходимо е да имате регистрация, която се прави бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. По този начин можете да участвате в игрите по всяко едно време на денонощието. След изтеглянето на печелившите числа веднага разбирате дали имате печалба, тъй като се отразява в личния ви акаунт.

Ако срещнете затруднение по време на регистрацията, може да се обърнете към online@toto.bg и ще получите акуратно съдействие.

Антон Порязов е най-новото лице на Спорт ТОТО

Антон Порязов е най-новото лице на Спорт ТОТО

Като малък мечтаел да се занимава професионално със спорт