"Шампионите споделят" е рубрика, част от дейностите по проекта "Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни" на Асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта. По Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/, който има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

В четвъртата част представяме нападателя на футболния Арда Тонислав Йорданов, боксьора Ергюнал Сабри и златната медалистка от Олимпиадата в Токио Ивет Горанова.

Тонислав Йорданов е български футболист на Арда (Кърджали), както и на младежкия национален отбор на България. Той е юноша на Литекс, а на на 6 юни 2017 г. подписва официален договор с ЦСКА. Играе като централен нападател. На 28 януари 2021 г. е продаден на Арда, с който игра финал за Купата на България.

Ергюнал Сабри е двукратен европейски шампион по бокс за юноши и младежи (49 кг), бронзов медалист за мъже до 22 г. от Европейското по бокс в Италия 2021г, 13-кратен шампион на България по бокс и носител на множество първи места от международни турнири.

Ивет Горанова е златен медалист от Европейските игри в Минск и бронзов медалист от световно и европейско първенство.

"Мечтите и целите са твои, пътя към тяхната реализация е труден, но НЕ невъзможен, бъди упорит и положи усилие!", казва тя.