С водосвет стартира днес представянето на листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в Русенска област. Министърът на младежта и спорта и водач на листата в Русе Красен Кралев посети храмовете "Свети Пантелеймон" на гара Бяла и църквата "Свети Георги" в град Бяла. В двете църкви бяха отслужени празнични водосвети.

Заедно с Красен Кралев на срещите с граждани в областта присъстваха кандидатите за народни представители Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян и Красимир Костадинов.

"През годините успях да създам много приятелства в Русе. Направихме много тук, благодарение на премиера Борисов, на Пламен Нунев и на кмета Димитър Славов. С нетърпение очаквам да открием и новото спортно бижу "Арена Бяла", заяви Кралев.

В Бяла Красен Кралев се срещна и с общинското ръководство на ГЕРБ и с представители на бизнеса в региона. Водачът на листата на ГЕРБ се срещна и с помощник-треньора Ивайло Лазаров, на който връчи екипи, топки и комплект мрежи за вратите на стадиона.

Министър Кралев награди Борис Георгиев за сребърния медал от големия шлем в Ташкент

Министър Кралев награди Борис Георгиев за сребърния медал от големия шлем в Ташкент

Подготовката и участието на националите ни на големите турнири са напълно обезпечени, а Румен Стоилов и Даме Стойков благодариха на министъра на младежта и спорта за подкрепата, която ММС оказва на федерацията