Красен Кралев посети тренировъчния лагер на състезателите ни по вдигане на тежести, които се готвят във Варна и ще ни представят на Олимпийските игри.

Ето какво написа бившият спортен министър в официалния си профил във Фейсбук:

"Днес във Варна посетих тренировъчния лагер на олимпийците ни по вдигане на тежести, които се готвят за игрите в Токио. Разговарях с националния селекционер Иван Иванов за подготовката и състоянието на състезателите ни Христо Христов и Божидар Андреев.

Убеден съм, че имаме реален шанс да вземем медал от Олимпиадата и желая успех на нашите състезатели. Обсъдихме също и състоянието на залите по вдигане на тежести. Само преди седмица бяха пуснати в експлоатация две напълно реновирани зали - в Хасково и в Асеновград. През годините на управлението ми като министър на спорта успяхме да изградим общо седем спортни зали.

Женската борба също ще бъде представена на много добро ниво в Токио. Посетих дамския отбор днес и се убедих, че момичетата са в отлична форма. Те тренират под ръководството на треньор номер едно в дисциплината Петър Касабов. И Тайбе, и Мими, и Евелина, и Меги имат шанс за медал и им го желая от сърце.

Нашите олимпийци и техните треньори благодариха за работата ми като спортен министър и ми пожелаха успех на предстоящите избори. Ще направя всичко по силите си, за да не ги разочаровам".

Красен Кралев продължава да се среща с варненски спортисти

Красен Кралев продължава да се среща с варненски спортисти

Докато се виждам с представители на различните спортове, получавам благодарност, споделя бившият спортен министър