Красен Кралев заяви, че под негово ръководство са реконструирани над 100 тренировъчни обекта. Бившият спортен министър продължава да се среща ми с варненски спортисти.

Ето какво написа Кралев в официалния си профил във Фейсбук:

"Под моето ръководство ММС реконструира над 100 тренировъчни обекта. Това са факти, които не могат да бъдат подменени или изчегъртани. Докато провеждам срещи с представители на различните спортове, получавам благодарност от тях за това, че ГЕРБ поставихме спорта като приоритет на държавата.

По покана на Руслан Тошев, който е президент на "Българска федерация по шах 1928" и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС присъствах на 25-тия пореден турнир по ускорен шах. Турнирът се организира от ГЕРБ и в него се състезаваха над 100 участници от различни възрастови групи. Много се радвам, че в родния ми град един от най-интелектуалните спортове е толкова популярен.

Посетих също и спортните клубове по тенис на маса "Комфорт" и "Корабостроител 92". Увеличихме средствата за спортните клубове двойно като намерението ни е да има ново увеличение на средствата през всяка една от предстоящите години. При следващо управление на ГЕРБ-СДС обещах на клубовете по тенис на маса да осигурим нови маси за залата.

С кмета на гр. Бяла инж. Пеньо Ненов присъствахме на футболната среща между ветераните на ФК "Черноморец Бяла" и сборен отбор от Варна, която се проведе в памет на легендата на футбола в Бяла - Йордан Спасов. На ФК "Черноморец Бяла" подарих футболни топки и нови екипи като им пожелах много успехи на терена.

Ако получим отново доверието на хората, ще продължим с изграждането и реконструкцията на спортни обекти и съоръжения за практикуване на елитен и масов спорт. Вярвам, че само така България ще постига световни успехи в спорта".

Красен Кралев: Поредна порция лъжи на Кузманов!

Красен Кралев: Поредна порция лъжи на Кузманов!

Вижте какво още написа той