Бившият спортен министър - Красен Кралев, за пореден път опроверга измишльотините на служебния такъв Андрей Кузманов. Ето какво написа Кралев в социалните мрежи:

"По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения!"

Марк Твен

Служебният министър на Румен Радев и неговият екип продължават да се давят в собственото си незнание. Андрей Кузманов така и не се вслуша в призива ми да спре да се излага, повтаряйки едни и същи лъжи вече три месеца.

Усещайки, че времето им изтича, узурпаторите на властта правят последен опит да бъдат запомнени. Уви, показвайки отново и отново глупост и невежество.

Повтарям отново, че единствената причина да не се строят салони в момента е бездействието на Андрей Кузманов! И питам: Защо служебният министър не може да отговори на моя въпрос - защо не е проведена процедурата за избор на строителен надзор?!

1. Андрей Кузманов твърди, че работата по физкултурните салона не е започнала-откровена лъжа! На 5-ти юли с Бойко Борисов открихме завършения физкултурен салон към СОУ "Отец Паисий" в село Тополово!

2. "Под въпрос е къде са отишли 30 млн. лв. от общо 60 млн. лв. бюджет на Министерството на младежта и спорта"-откровена лъжа!

Бюджетът на Министерството е 90 млн лева. Които до последната стотинка са изхарчени по правилата. 25-те милиона за физкултурни салони са допълнителни средства към бюджета на ММС, дадени с постановление на Министерски съвет.

3. Фирмите не са създадени "вчера", става въпрос за консорциуми от фирми с дългогодишна история и експертиза за участие в процедурите по ЗОП! Имах надежда, че за три месеца временният министър ще успее да направи разлика между процедури с пряко възлагане и процедури по Закона за обществените поръчки. Това така и не се случи.

Всичко изброено съм го повтарял многократно. Очевидно Андрей Кузманов страда не само от липса на управленски капацитет, но и от дефицит на интелект. Или просто търси внимание!?

Господин Кузманов, време е да си съберете багажа и да напуснете ММС. Няма да липсвате на никого, най-малко на спортната общественост!

Кралев: Изключителна Стойка, изключителна класа!

Кралев: Изключителна Стойка, изключителна класа!

Похвали я