Любимецът на България, мъжът с поразяващите юмруци, който вече е само на една среща от световната титла в супертежка категория на професионалния бокс - Кубрат Пулев, бе любезен да отдели внимание специално на читателите на Topsport.bg. Кобрата говори за големия си успех срещу Тони Томпсън, за боя на живота си - срещу Кличко или Поветкин и по още много интересни теми, свързани със спорта и неговия личен живот.

"Еуфорията от мача с Томпсън още не е отминала. Наистина, направих нещо голямо. Но не за мен, за България! Разбира се, че вярвам в спечелването на световната титла. С Божията помощ и силната подкрепа на целия български народ, ще стане. Хора, ние сме силен и умен народ, със силна кръв. Вие ми давате тази мощ, това турбо, вие сте допълнителния импулс. Ако беше заради пари, или само, за да съм някой си Кубрат Пулев, нямаше да има смисъл. Сега има, защото е за вас, за България", каза Кобрата пред Topsport.bg.

"Нямам идол в бокса, в спорта като цуло. Моят идол е баща ми - Венко Пулев. Да, истина е, че ако спечеля титлата, веднага ще предложа брак на Андреа на ринга. Но в момента не мислим за сватба. Най-важното сега е кариерата и въпросната среща за отличието", добави той.

ВИЖТЕ ТУК ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА TOPSPORT.BG!