Станаха ясни съперниците и в последния сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от TWINS MMA.

Атрактивното шоу ще се състои на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят един от организаторите на състезанието Камен Георгиев и предизвикалия го Георги Димитров. Камен тежи 93 килограма, а съперникът му 100.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Георги Димитров е с ръст 190 см и бойно тегло от 100 кг. Шампион на аматьорски ММА в категория тежка. Димитров е състезател на боен клуб "Сила"-Враца, където освен на ММА се набляга и на тежки тренировки по бокс и борба. Освен Георги, още един боец от клуб "Сила"-Враца ще участва на ТУИНС ММА -7, това е вече обявеният Анатоли Григоров, в категория до 93кг. След успехите си на аматьорския ринг, Георги Димитров е решен да продължи победната си серия и при професионалистите. Сега има перфектна възможност да пробие в българския ММА след победа над опитен съперник. За целта му помагат всички негови съотборници и треньорския му екип, в лицето на Цветомир Пановски и Николай Цветков.

Срещу него ще застане столичният боец Камен Георгиев, с бойно тегло от 93кг. Той е един от най-опитните състезатели по ММА, с множество медали от световни и европейски първенства по бойно самбо, световен шампион по санда. През месец септември той последователно взе участие в категория до 90кг - бойно самбо, в категория до 93кг - ММА, а сега, след контузии на двама опоненти, ще приеме среща в тежка категория. Георгиев тренира с Нурал Назмиев и Тони Маркулев.

Потвърдените срещи:

Бранко Бабанчев срещу Сурен Мелконян
Стоян Димитров срещу Анатоли Григоров

Симеон Димитров срещу Петьо Борисов

Тихомир Благовестов срещу Радослав Вартанянов
Росен Димитров - Йоанис Анагностополус
Георгиос Цилидис - Валентин Бенишев
Хосе Ел Мансо и Йоан Стоянов

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С РОСЕН - БЛИЗНАКА ВИЖТЕ ТУК!

Очаквайте всички подробности по темата в Topsport.bg!