Ако сте фен на бързите скорости и големите машини на четири колела, в следващите редове ще разберете как може да гледате напълно безплатно на живо Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING.

Голямото състезание за "чудовища" на колела е едно от най-атрактивните спортни събития за годината. Камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч. Забавлението е гарантирано за всички. И за най-малките, защото има богата съпътсваща програма, занимания за деца и концерти.

От 6 до 8 юни на летище "Лесново" ще се проведе Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2019. То се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Тази година изложението идва с още повече мощ, технологични новости и иновации при най-големите на пътя. Участие са заявили водещи марки лекотоварни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета, фирми за сервизно оборудване, резервни части, финансови инструменти, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Тази година акцентът е поставен върху потребителското изживяване - с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Премиера на изложението ще направи и TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие, където водещи марки ще покажат уникални тунинговани влекачи.

Eдин от регистриралите се посетители на изложението има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING. Пистата се намира в северната част на Чехия, на 30 км. от летището на Братислава. Тя съчетава поредица от бързи и полегати завои, с много възможности за изпреварване.

Всеки, който иска да посети TRUCK EXPO 2019, може да се регистрира тук: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.