Датата 29-ти август ще се превърне в емблематична за жителите и гостите на Бургас, защото за първи път в България ще бъде проведена лятната Тото купа - Burgas Summer Toto Cup. Инициативата е на Български спортен тотализатор с подкрепата на Български футболен съюз. В продължение на два дни 29-ти и 30—ти август в перлата на родното Черноморие ще бъде проведен турнир по плажен футбол. Мястото е централен плаж "Бургас", а началото е от 18:00 часа в събота. Комбинацията от слънце, море и спорт е истинска енергийна бомба за всеки, а всички зрители могат да присъстват безплатно на оспорваните двубои. Разбира се, Спорт тото е подготвило и разнообразни игри с публиката и множество атрактивни награди. Целта на инициативата е за пореден път тотализатора да стимулира масовия спорт и активния начин на живот. Специални гости на събитието ще бъдат две български футболни легенди от близкото минало - Златко Янков и Радостин Кишишев.

Без съмнение цар "Футбол" е любим спорт за българите, а удоволствието да го гледаме не спира дори по време на най-отпускарските месеци от годината, а когато става въпрос за Български спортен тотализатор, винаги присъстват и огромни печалби. За 69-тия тираж, който ще бъде проведен този четвъртък се натрупаха внушителни джакпоти. Почитателите на играта "6 от 49" имат възможност да спечелят суми до 2 350 000 лева. Традиционно в играта "Тото 2 - Зодиак" печалбите достигат до 3 000 000 лева, а голямата изненада е в играта "6 от 42", в нея джакпотът премина психологическата граница от един милион и ще достигне до 1 060 000 лева. Всеки залог, направен от почитателите на играта "5 от 35" ще участва в общо три тегления, а феновете на "Тото Джокер" имат възможност да грабнат печалби до 50 000 лева, като минималният залог е само 30 стотинки.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор и в това си качество заделя солиден процент от приходите си в подкрепа на спорта и културата.

Информация за игри и печалби ще намерите на www.toto.bg, в тото пунктовете, както и в партньорските вериги със стикери Спорт тото.