Станаха ясни съперниците и в третия сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от най-успешната ММА-организация в последните две години - TWINS MMA.

Атрактивното шоу ще се състои на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят Симеон Димитров и Петьо Борисов. Битката е в категория до 93 килограма.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Симеон Димитров е атрактивен състезател с бойно тегло 93кг. Той е многократен медалист от първенства по джудо, самбо, борба и традиционно жиу-жицу. Балкански вицешампион по жиу-жицу в Черна гора през 2007 г. От 2009-а насам практикува бокс и киокушин карате. С една професионална ММА среща на TWINS MMA. Смесените бойни изкуства са страстта му и иска да продължи да се развива в този мъжки спорт.

Петьо Борисов е многократен медалист от републикански първенства по бокс, кикбокс и карате. След няколко аматьорски състезания по ММА, решава, че е време да премине при професионалистите. Техниките от ударните бойни изкуства са му на сърцето, но усилено тренира и граплинг. За предстоящата среща смята, че именно нокаутиращите удари ще му донесат успеха.

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък от TWINS MMA 7 в Topsport.bg!

СПЕЦИАЛНО ИНТЕРВЮ НА РОСЕН ДИМИТРОВ В СТУДИОТО НИ ВИЖТЕ ТУК!