Трикратният световен шампион по бойно самбо и треньор на националния отбор на България в същия спорт - Росен Димитров продължава усилената си подготовка за 9-ото издание на най-популярната ММА-надпревара в страната - TWINS MMA.

Близнака наблегна на тренировките за въздух, като заедно с част от състезателите на представителния ни тим по бойно самбо направи пълноценен поход, а след това и крос в сърцето на Стара планина.

„Това е тренировка! Красотата на Стара планина е невероятна и несравнима!", написа Димитров в една от социалните мрежи.

Най-атрактивна ММА организация в България - TWINS MMA (на която основен организатор и лице е именно Росен Димитров) започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер.

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърската агенция - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

Тя започва повече от емоционално и атрактивно, като на ринга един срещу друг, в категория до 77 килограма, ще се изправят Бранко Бабaчев и Александър Илиев. Подробностите четете ТУК!