Най-популярният спортен промоутър в България за последните няколко години - TWINS MMA поднесе поредната порция неподправени емоции в своята бойна гала вечер номер 8!

Атрактивното шоу се състоя в традиционната за проявите на организацията столична зала "Христо Ботев".

И този път на ринга се качиха състезатели както от България, така и от чужбина, като страната ни буквално смачка конкуренцията на гостите ни от Гърция, надделявайки с 3-0 победи в преките сблъсъци от международен характер.

Ето кои бяха всички съперници на ринга тази вечер, както и подробности за всеки от осемте двубоя:

Мартин Господинов - Александър Такев (кат. до 66 кг)
Победа за Мартин Господинов. Такев се отказа от по-нататъшна съпротива, след като носът му бе счупен и той не можеше да продължи.

Антон Бранков срещу Стефан Петров (до 70кг)
Успех за Бранков, който обаче този път не дойде никак лесно, за разлика от предишните му участия. Битката между двамата треньори, които са сред най-добрите в категорията си, бе повече от любопитна, като в определени моменти от мача успехът можеше да се усмихне на всеки от бойците.

Александър Илиев срещу Бранко Бабачев (до 77кг)
Прецедент в историята на двубоите под егидата на TWINS MMA - равенство в срещата! Съдиите бяха единодушни, че победител не може да бъде излъчен. Равностоен мач между качествени опоненти. Началото бе за Бранко, краят - за Александър.

Павел Георгиев срещу Янко Борисов (до 77кг)
Успех за Борисов, след решение на арбитрите. Динамичен сблъсък, който предложи всичко, което феновете на бойните спортове могат да искат. В крайна сметка с повече устрем в играта си и с повече пласирани точни удари и устойчивост на ринга, победата бе за бившият състезател по академично гребане, понастоящем ММА боец.

Лазар Тодев срещу Камен Георгиев (тежка категория)
Победа за опитния Георгиев. Тодев демонстрира характер и на няколко пъти застраши опонента си с опасни хвърляния, а в същото време показваше, че е работил доста и що се отнася до защитата си както в стойка, така и на земя. Така или иначе опитът се оказа определящ и един от организаторите на TWINS MMA 8 стигна до крайния успех.

Евагелос Харос срещу Валентин Бенишев (до 70кг)
Нова, поредна победа за Таланта от Раднево! Валентин видимо превъзхождаше съперника си в уменията на земя. На няколко пъти Бенишев разтресе ринга, хвърляйки опонента си по цялата дължина на бойната клетка. До една фаза от мача Харос успяваше да се опази от вихрените атаки на Валентин, но след това се пречупи и отстъпи пред щастливия победител. Победа за Бенишев с ТКО.

Никола Дипчиков срещу Роберт Оганесян (до 84кг)
Традициите СА това, което бяха - пореден успех в първия рунд за Никола! Дипчиков призна, че опонентът му го е затруднил, но за публиката това по-скоро остана "невидимо", за сметка на убедителните действия на столичния фитнес инструктор. Дипчиков продължава безпогрешната си серия победи, като по всяка вероятност и при евентуално негово следващо участие ще трябва да се търси опонент от чужбина, поради неналичието на толкова качествен състезател в "полето на действие" на Никола.

Росен Димитров срещу Христос Пласарис (категория до 77 кг)
Победа за Близнака с 3-0 съдийски гласа в мача на вечерта! Поредно разочарование за гостите от южната ни съседка! Пласарис опита да се опълчи на Росен, но просто нямаше подходящите аргументи да стори това. Чест му прави, че удържа на набезите на Димитров през всичките 3 рунда в срещата, но така или иначе Близнака не позволи изненада - поредна победа в кариерата на една от легендите в българския ММА!

Очаквайте подробности!