Българите Росен Гунев и Десислава Попова станаха европейски шампиони по спортен бридж на смесени двойки в Анталия. На второ място при смесените двойки се класира друг българин - Виктор Аронов, който игра с представителка на домакините от Турция.

Росен Гунев, който по професия е счетоводител, е роден в Силистра. Десислава Попова, родена в София, е мениджър по рекламата в частна фирма. Десислава Попова започва да играе бридж 16-годишна под влияние на Христо Друмев - световен шампион за сениори и председател на Българската федерация по спортен бридж.

Десислава Попова е племеничка на Христо Друмев. Росен Гунев и Десислава Попова са състезатели на клуб по спортен бридж Левски и са несменяеми шампиони на България през последните години. Европейският вицешампион Виктор Аронов е роден в София преди 26 години и в момента е студент.

Първата европейска титла за България на спортен бридж спечели през 1988 година женската двойка Матилда Лорер - Невяна Стефанова. На европейското първенство в Анталия Матилда Лорер също игра, но като състезателка от националния отбор на Израел.

Невяна Стефанова - дъщеря на известния спортен журналист от вестник "Народен спорт" Милко Стефанов, също участва на европейското първенство в Анталия, но като състезателка от националния отбор на Шотландия.