За предстоящият тираж в четвъртък в играта "Тото Джокер" участващите могат да спечелят атрактивен джакпот. Ако успеете да познаете и трите двойки позиции и цифри, може да грабнете чудесната сума от 80 000 лева. В тази игра можете да спечелите много пари с малки залози и затова си струва да бъдете постоянни, да участвате системно и да чакате своя шанс.

"Тото Джокер" е известна и с това, че носи изключителен късмет на предпочитащите онлайн участие в игрите на тотализатора. Статистиката показва, че 15 от най-големите суми, спечелени чрез електронен фиш, са именно от нея. Така, че онлайн участието може да ви спести не само ценно време, но и да ви донесе късмет в спечелването на джакпота в "Тото Джокер".

От СПОРТ ТОТО ви информираме, че от 3.05.2020 г. всички тегления на игрите ще бъдат само в ефира на БНТ 1.

Помислили сме и за тези от вас, които няма да бъдат пред малкия екран. Може да ни проследите на живо в FB live на страницата на Тотализатора https://www.facebook.com/totochance

Напомняме на всички участници, че могат да се възползват от програмата за лоялни клиенти "ТОТО КЛУБ". Всеки направен залог на стойност равна или над 1,50 лв. ви носи 1 бонус точка, а събрани 15 бонус точки ви дават един шанс за участие в жребия за страхотни бонус печалби. Все още е валидна кампанията "Всеки ден е Великден", която ще продължи до края на май.

Не пропускайте да участвате онлайн в числовите игри на СПОРТ ТОТО. Регистрацията на сайта на www.toto.bg става бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. В случай на необходимост от съдействие или възникнали въпроси, може да се обърнете на online@toto.bg.

Над 6 220 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

Над 6 220 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

В играта с допълнителни печалби "ПЕЧАЛБИ ПЛЮС - ИЗВЪНРЕДНИ ПЕЧАЛБИ" Атанас Атанасов грабна таблет с непечелившия си талон "Шампионска кръстословица", а Филип Миланов спечели 500 лева с непечелившия си талон "Златна треска".