Спартак (Варна) стартира с издънка у дома, но треньорът Васил Петров взе мерки това да не се повтаря. Той разкри, че е дал по-дълга почивка на футболистите, за да се отърват от напрежението, което ги скова срещу Марек (0:0).

"Искам да се успокоят малко", призна той пред "Мач Телеграф".

В Спартак (Вн) не правят драми от грешката срещу Марек

В Спартак (Вн) не правят драми от грешката срещу Марек

Ето какво е мнението на изпълнителния директор Красимир Кузманов

"Засилихме постовете през зимата. Вярвам във футболистите си и съм на мнение, че ще се вдигнат. Усети се напрежение, което беше породено от пропуските, които се редяха един след друг. Наистина, просто в един момент натежаха и това се отрази на играта. Самите играчи се изнервиха и започнаха да разпитват колко време остава до края. На това отдавам равенството в този мач. Искахме да зарадваме прекрасните си фенове, които дойдоха да ни подкрепят, но уви не се получи. Понякога трябва и малко късмет", обяви младият специалист.

"Настроението в съблекалнята е минорно, но това е нормално предвид загубените точки и лидерската позиция. Все пак сме с мач по-малко, ако го вземем, отново ще сме първи. Имаме и кадрови проблеми. Видях пропукване в Мартин Василев и Петър Патев, които вероятно заради напрежението не успеха да покажат най-доброто от себе си", коментира още той.