Фенове на Спартак (Варна) са пребили сина на бившия футболист на Черно море - Пламен Тимнев, съобщава "vsport.bg". Случката се е разиграла в кв. "Левски" около 9 часа снощи.

"Бяха четирима с черни фланелки с надпис "1918" и с маски. Виждаха им се само очите. Хванаха ме в градинката в близост до бар "Мокатини" на ул."Мир". Започнаха да ме обиждат, а в един момент ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах", каза пред варненската медия Никола Тимнев, който е футболист в школата на Черно море.

Пламен Тимнев отказа да коментира случилото се, но сподели, че ще обмислят да подадат жалба в полицията.

Припомняме, че в края на миналата година момче от школата на Спартак (Варна) беше нападнато на път за тренировка от фен на Черно море с метална бухалка, който го принудил да съблече екипа на "соколите" и му го взел. За щастие обаче тогава не е имало физически сблъсък, като 13-годишният спортист се е разминал само с уплаха.

Само преди няколко дни от Спартак Варна пък се оплакаха за нарязали винили и рекламни пана на стадион "Спартак", по протежението на бул. "Васил Левски" и ул. "Отец Паисий".

Вандали нарязаха рекламните пана на стадиона на Спартак (Варна)

Вандали нарязаха рекламните пана на стадиона на Спартак (Варна)

Клубът ще сезира органите на реда