Повече от сензационна оферта подготвя руският клуб Рубин. Според информация на „Марка" тимът от Казан е готов да брои 45 милиона евро за полузащитника, за да го има в състава си от лятото. Самият футболист пък ще получи „празен чек", на който просто трябва напише желаната от него годишна заплата.

От „Марка" алармират, че сериозен интерес към Кака има и страна на Милан, Интер и Челси. Бащата на бразилеца - Бошко Лейте късно снощи бе на „Сан Сиро", където изгледа на живо победата на Милан с 3:0 над Наполи. Запитан дали в възможно Кака да се върне в Милан той отговори лаконично: „Ще видим".

Друг испански всекидневник - „АС", чийто читатели предимно са фенове на Реал, публикува анкета в онлайн изданието си с въпроса: „Трябва ли да бъде продаден Кака през лятото?". 70% от анкетираните са отговорили - „Да".  От вестника определят представянето на Кака в Мадрид като „разочароващо".

Припомняме, че Реал брои за Рикардо Кака малко повече от 67 милиона евро. Бразилецът бе привлечен от Милан преди 18 месеца. През зимата пък техничарят бе спряган за градския съперник на „росонерите" - Интер. Босът на „нерадзурите" Масимо Морати се надява, че топлите отношения между треньорът на тима Леонардо и Кака ще се окажат решаващи за трансфера. Именно Леонардо бе с основната на преминаването на Кака в Милан преди близо 10 години.