Роналдо сподели кой е фаворитът му за спечелване на следващата Златна топка. Бразилецът залага на Кристиано Роналдо да завоюва отличието. Бившият играч на Реал (Мадрид) и Барселона не пропусна да коментира и Лео Меси, като оправи повече от ласкави думи по адрес на "бълхата".

"Обожавам Меси, когато владее топката. Той умее да бележи голове, а и да прави всичко останало". Въпреки тези си думи, обичаният от всички Бразилец подкрепя Кристиано Роналдо за наградата "Най-добър футболист в света за 2017".

Роналдо: Напуснах Реал (Мадрид) заради Фабио Капело

Феномена: Напуснах Реал (Мадрид) заради Фабио Капело

"Имах много проблеми с него"

"Цифрите на Роналдо не могат да бъдат игнорирани. През последните два сезона той бе в основата на големите двубои за Реал в Шампионската Лига. Той заслужава да спечели Златната топка за тази година".

Легендата завърши: "Несправедливо е двамата да бъдат сравнявани. Те заслужават само уважение за фантастичната си работа".

Кристиано Роналдо: Винаги съм знаел, че ще съм №1 в Шампионска лига

Кристиано Роналдо: Винаги съм знаел, че ще съм №1 в Шампионска лига

"Срещу Юве шансовете ни са 50:50"

Футболните експерти са на мнение, че при успех на Реал (Мадрид) във финала на Шампионската лига тази събота, португалецът ще си гарантира пета Златна топка. По този начин той би изравнил Меси, като играчът с най-много награди в тази класация.