Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе ядосан след равенството на неговия отбор при гостуването на ФК ЦСКА 1948.

"Започнахме добре мача. Искаше ми се да продължим така, но просто психиката на футболистите беше различна. Можеше да изиграем по-умно този мач и допуснахме нелеп гол от статично положение. Много, много съм ядосан", каза Загорчич.

ФК ЦСКА 1948 и Славия завършиха наравно 1:1 в мач от 22-рия кръг в efbet Лига

Славия изпусна победата в Бистрица срещу 10 от ФК ЦСКА 1948

Ето подробности

"Имахме моменти, в които контролирахме неща, направихме ситуации. Трябва да го правим постоянно, а не да започнем да пазим резултата. Трябваше да правим това, което правихме през първата част и през втората. Последните минути върнахме на Светльо много топки и това ме ядосваше. Това е една от причината. Искаха по лош начин да си запазят резултата", каза още треньорът на "белите".

"Искам повече мислене и едно самочувствие. Просто не трябва да крадем време да си мине мача и да спечелим с този гол, който отбелязахме. Искам да играем постоянно, 90 минути, някой пък ще се получи, друг път - не. Иска ми се да го правим постоянно и само по този начин нещата могат да се оправят. Мисля, че това, което взехме сега в момента са двама човека, които не са физически подготвени добре. Работим по това нещо и след 1-2 седмици ще са готови", завърши специалистът.