Президенът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че съвсем скоро ЦСКА ще стане собственик на стадион "Българска армия".

"ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, за което аз безкрайно много се радвам. Щастлив съм, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази", заяви босът на белите по време на пресконференция.

Въпросният казус от дълго време е сред водещите въпроси, свързани с червения клуб. В началото на месеца спортният министър Андрей Кузманов разкри, че води разговори с ръководството на ЦСКА и "Сердика Спортни имоти" ЕАД за това червените да получат както стадион "Българска армия", така и тренировъчната база в Панчарево. Това обаче ще се случи при определени условия, които ЦСКА трябва да изпълни.

На своята пресконференция Венци Стефанов отново защити президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов от критиците му. Направи го по любопитен начин: "В продължение на месеци Боби беше рисуван като какъв ли не. Сигурно си има много кусури. Е, обичал Преслава, харесвал жените, пиел по едно пиене. Да ви кажа честно, и на мене ми харесват тези неща. Ако на някого не му харесват, то той значи не е достатъчно мъж", заяви босът на Славия.

"Промяна задължително трябва да има. Но тази промяна без държавата да помогне, е все едно, че е промяна на времето - сутринта облачно, а следобед дъждовно", добави още Венци Стефанов.

"80-100 клуба са били добре подпечатани, за да гласуват за Димитър Бербатов", каза още бившият член на Изпълкома, визирайки обвиненията за купуване на гласове по време на Конгреса за избор на президент на БФС. "Раздадоха се пари на тези най-дребните клубове...", убеден е Венци.

Той допълни, че не всички гласували за Бербатов представители на отбори са били подтикнати изцяло от футболни убеждения.

ЦСКА честити на Асен Дончев

ЦСКА честити на Асен Дончев

Става на 20 години