Босът на Славия отрече информациите, че "белите" ще освободят халфовете Емил Мартинов и Стефан Велев. Двамата ще си тръгнат от "Овча Купел", ако някой отбор им предложи по-добри условия за развитие. Собственикът на носителите на Купата на България добави, че е разочарован от Иван Минчев, а единственият, който треньорският щаб не иска да задържи е Наско Милев.

"Славия няма никакво намерение да се отказва от Емил Мартинов и Стефан Велев. Те направиха всичко по силите си, за да може да спечелим Купата на България. С двамата играчи имаме принципна договорка да ги пусна да отидат в друг клуб, ако им предложат по-добри условия за развитие. Даже сега водим разговори с мениджъри да им намерим отбори. 

Разбрали сме се да ги пусна без финансови претенции. Ако не успеят да си намерят отбори, ще останат в Славия. Нямаме намерение да се отказваме от тях. Единственият футболист, който не попада в плановете на треньорите, е Наско Милев. 

Разочарован съм от Иван Минчев. Славия го направи национал, а той иска да избяга. Обещаваше и казваше да му дам време да помисли, разиграваше ни", заяви Стефанов пред "Спортал".

Емил Мартинов, Иван Минчев и Стефан Велев пред разделя със Славия

Трима играчи напускат Славия през лятото?

Единият дори има договорка с Берое