Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разкри, че е доволен от трансферите на Борислав Цонев и Мартин Петков, които бяха в основата на днешния успех над Локо (София) с 3:0. Ето какво още каза "белият" президент:

"Доволен съм. Представихме се на ниво. Дадохме максимума. Трудно се играе добър футбол на такъв терен. Видяхте, че през второто полувреме показахме добра игра, имахме много положения, отбелязахме три гола, можеха и да са повече. Всичко, което е на стадион "Славия" ми харесва, получи се добра обстановка. Щастлив съм, че привлякохме Борислав Цонев и Мартин Петков, защото са футболисти с качества. Трябват ни играчи. Виждате, че като се натрупат нямаме равностойна смяна.

Доволен съм от жребия за Купата. Предпочитам ЦСКА или Левски пред Лудогорец. Определено не е лесен жребий, но Лудогорец разполага с много по-дълга резервна скамейка от Левски и ЦСКА и може да играе с резерви, които са на нивото на титулярите.

Такива са условията, длъжни сме да се пригодим към тях. Ако бяхме Швейцария, вероятно щяхме да имаме стадиони с отопление, с козирки, дамите да стоят вътре на топло и да си пият кафето".

Заги: Червеният картон и нашата игра направиха разликата в мача

Заги: Червеният картон и нашата игра направиха разликата в мача

"Рано е да говорим дали сме по-силни от миналата година"