Босът на Славия Венци Стефанов бе гост в предаването "Тази сутрин" по БТВ. Той коментира снощната загуба на неговия отбор с 1:2 от ЦСКА, както и актуалните теми в българския футбол.

"След мача с ЦСКА повече от сто човека ми се обадиха. Казват ми: "Твоят човек е пробит". Това е просто идиотска грешка на футболиста. Убеден съм, че това момче не може да се е продало. Просто надцени възможностите си.

Хората си говорят и пишат каквото искат. Тъжно ми беше след края, естествено. Да не искате да танцувам. 

Колкото до купени мачове - не мога да твърдя, докато не съм видял лично. Хората, които се съмняват, са далеч от материята "Футбол". Те са зрители и в същото време им се промиват мозъците от различни слухове. Хората вече не ходят на стадиона, за да гледат играчите, а мислят за коефициенти.

Шапка свалям на Бойко Борисов, че се нае да прави тази среща с Васил Божков, Гриша Ганчев и Георги Домусчиев. Особено за това, че извика министъра на вътрешните работи и прокурора. Трябва да сте забелязали, че след тази среща феновете на Левски и ЦСКА вече не са толкова агресивни. 

Шефовете на клубовете са виновни за отношението към съдиите. Ние търсим реферите и правим предложения. Аз не съм правил такива неща, но 70% от ръководителите са го правили. За толкова години съм имал един случай, в който съдия да дойде и да поиска нещо, за да помогне на моя отбор", заяви Стефанов.

ЦСКА победи Славия с 2:1

Евандро донесе първа победа на ЦСКА

Eвандро вече има четири попадения през новия сезон