Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересен коментар на актуални теми около неговото име. Босът заяви пред "Нова телевизия", че не знае кои органи ще го разследват за расизъм и не подмина любимия му въпрос за Димитър Бербатов.

"Николай Жейнов щеше да има проблеми с един гръцки президент и му помогнаха. Ставаше дума за един футболист от Южна Америка. Нищо, Господ гледа. Дали съм расист? Не съм. В Славия за 27 години са играли футболисти с различен цвят на кожата - имахме японци, имали сме кореец, имали сме играчи от Нигерия, от Гана, от Бразилия... Омар Абуд казваше на футболистите в съблекалнята "бели педер*сти". Те му отвръщаха: "черен педер*аст". И тези момчета майка ги е раждала.

Скандалът в английското кралско семейство и Меган Маркъл? Мегън е хубава жена, Наоми Кембъл много ми харесва, Ким Бейсинджър... Аз от години все повтарям, че и аз искам да имам нещо общо с тия актриси, но те не го знаят. Казвам си като ми харесват. Ако не ми харесват, по-добре да мина от другия бряг. Както казва Димитър Пенев, дреме ми на пуловера. Казал съм каквото мисля и нещата такива, каквито са. В училище нямахме предмета "Политкоректност".

Венци Стефанов: Стига с тия глупости! Какъв расизъм? И черни, и бели, и жълти са играли в Славия!

Венци Стефанов: Стига с тия глупости! Какъв расизъм? И черни, и бели, и жълти са играли в Славия!

"Ще я кюскаме с Левски. И те и ние"

За конгреса има друга бургаско-мускатова връзка, но моят глас не могат да го спрат. Кои органи ме разследват? Аз имам много органи. Човек без сърце не може. УЕФА не може да влияе върху собствеността на даден клуб. Ако искат УЕФА, да платят парите и ще изляза от клуба.

Митко Бербатов беше много голям футболист. Аз и той знаем нещо за едни трансфери, за Манчестър Юнайтед. Един ден го потърсих да му кажа нещо. "Митко?". Той ми казва: "Аз не съм Митко. Аз съм г-н Бербатов". Ооооо, така ли? Питайте във Велико Търново дали говори с друг освен с пажовете си. Дарява ли? С чий пари бе, моето момиче? Христо Стоичков е космонавт в сравнение с него. Той е Христо, затова е голям. Хората не харесват напудрени и префърцунени хора. Този човек трябва да има контакт, да види къде е болката. А не да седиш отгоре и да гледаш като извънземен, не става така.

Сега след това интервю сигурно ще ме изкарат терорист, мазохист, но това е. Какъвто и да бъде крайният изход, аз няма да се променя и ще си стоя зад думите, докато съм жив", каза босът.