Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, не бе особено доволен от играта, въпреки победата на тима му с 2:1 над Монтана. Босът на "белите" заяви, че трябва да се работи допълнително от страна на играчите.

"Доволен съм от резултата, от играта не. Играем слабо, досега никога не сме играли така. Трябва да се работи, трябва да се направят промени. Критиката е към футболистите не толкова към треньора. Надявам се да изглеждаме по-добре. Ще я кюскаме с Левски. И те и ние", каза Стефанов.

Тарханов: Играта беше много нервна

Тарханов: Играта беше много нервна

"Победиш ли, винаги настроението ще бъде по-различно"

Стефанов коментира и обвиненията към него за расизъм. Босът на "белите" е на мнение, че това са глупости и играчи от всякакви националности за минали през "Овча Купел".

"Стига с тия глупости. Какъв расизъм? И черни, и бели, и жълти са играли в Славия. Това расизъм ли е? Попречих на един да му да попречи на трансфера на мой футболист и затова идва тази атака.

Славия победи Монтана с 2:1 в efbet Лига

Новата звезда на Славия измъкна "белите" от зоната на изпадащите

Питър Макрилос сам донесе изключително важния успех над Монтана

Не знам кой е предложил идеята да се увеличат отборите в efbet Лига, не е от Славия. Ако са 16 отбора поне няма да има такива шестици, осмици. Всичко ще се реши на място. Аз нямам право да взимам отношение, защото Славия е в незавидно положение. Винаги съм бил спокоен, не се притеснявам за оцеляването на Славия", каза още Стефанов.