Славия започна да запълва датите за контролни срещи по време на зимната подготовка. По информация на "Тема Спорт" два от съперниците на "белите" на лагера в Турция вече са ясни. Столичани ще премерят сили с Динамо (Москва). Той също е воден от сръбски треньор - добре познатия у нас Славиша Йоканович. 54-годишният специалист беше начело на Левски през 2013-а.

Славия договори спаринг и със сръбски опонент - Младост (Лучани), който зимува на 12-о място в Суперлигата. Динамо пък е 4-ти в руското първенство, на цели 13 точки от лидера Зенит.

Турция е една от малкото страни, където руските отбори, след войната, могат да ходят на подготовка и да играят контроли.

Славия се събира за първа тренировка на 7 януари. В първите дни играчите ще минат функционални и медицински изследвания. На 11 януари "белите" летят за Анталия. Те ще останат в турския курорт до 1 февруари.

След връщането у нас и до началото на пролетния дял тимът на Златомир Загорчич ще изиграе още два спаринга. В Турция са планирани още две проверки, като съперниците се доуточняват.

Венци Стефанов: Всичко е добре, когато завършва добре

Венци Стефанов: Всичко е добре, когато завършва добре

"Целите са ни да побеждаваме повече"