Общо 20 футболисти от академията на Славия бяха повикани в националните отбори на България в различните възрастови групи през март, похвалиха се от клуба от "Овча купел".

Кристиян Добрев, Мартин Атанасов и Мартин Петков са част от младежкия тим до 21 години, който ще се изправи в европейски квалификации срещу Нидерландия и Уелс в края на настоящия месец. Те ще имат късмета да играят на своя стадион, тъй като срещата с лалетата е на Славия.

Валентин Петров, Наско Кехайов и Борис Димитров ще участват в лагера на националния отбор до 19 години и контролните срещи с Черна гора в последните дни на март.

Венци Стефанов: Бербатов иска да ни вкара във война!

Венци Стефанов: Бербатов иска да ни вкара във война!

"Така не става"

Мартин Георгиев, Чунг Тханг Нгуен До, Роберто Илиев и Стефан Трайков са с повиквателни за тренировъчния лагер на юношеския тим на България до 17 години и УЕФА Елитния кръг за Европейското първенство в Португалия, 10-30 март 2022 година.

Родените през 2006-а година Самуил Колев и Васил Казълджиев ще участват в УЕФА турнир развитие от 1 до 12 април на юношеския национален отбор до 16 години.

Димитър Праматаров и Никола Миленков са с повиквателни за тренировъчния лагер на проектонационалите, родени през 2008 година.

Стилиян Шопски, Калин Любомиров, Владимир Драганов, Борис Тодоров, Кристиян Димитров и Георги Дойчинов бяха част от лагера на проектонационалния отбор на България до 15 години, проведен от 8 до 10 март в София.