Футболистът на Славия Радослав Кирилов коментира победата с 2:1 срещу Берое в четвъртфиналите за Купата на България. Националният състезател бе избран за играч на мача.

"Много важна победа, стана мъжки мач особено през първото полувреме. Нямаше красива игра. Не отстъпихме. Влязохме здраво. Обърнахме резултата. Трудна победа, но сладка, която ще ни даде самочувствие", коментира той.

"Показахме характер. Бяхме проучили как играе Берое. Един мъжки отбор. Познавам добре треньора. Иска да се играе мъжа игра, с единоборства. Радвам се, че успяхме да се противопоставим", продължи Кирилов.

Славия победи Берое с 2:1 за Купата на България

Славия е последният 1/2-финалист в Sesame Купа на България ! "Белите" обърнаха Берое в зрелищен мач

Победното попадение стана дело на Радослав Кирилов от дузпа

"Важно е да играеш добре, но като не печелиш, се натрупва негативна енергия. Днес успяхме да не играел красив футбол, но взехме победата".

"Две много силни попълнения (Борислав Цонев и Мартин Петков), които ще ни дадат нужната дълбочина в състава и нужното качество. Мисля, че отборът е в добро състояние".

"Имаше вариант да не съм част от Славия, но вече е в миналото. Концентриран съм. За напред ще видим. Нямаме желан съперник. Ще видим кой ще се падне. Надявам се да играем по същия начин", каза още играчът на Славия.