Капитанът на Славия Янис Карабельов очаквано беше много разочарован след загубата на тима му от ЦСКА с 1:2.

ЦСКА победи Славия с 2:1

Евандро донесе първа победа на ЦСКА

Eвандро вече има четири попадения през новия сезон

"Много съм разочарован в момента, но щом сме загубили, значи всички сме виновни. Това е отборен спорт и дали Велковски ще допусне грешка, дали аз, няма значение, на всеки се случва. Лошото е, че две грешки ни лишиха поне от точката, а мисля, че я заслужавахме."

"С течение на мача не виждах как ЦСКА ще вкарат гол, сигурно и те не го виждаха, но няма как, случи се. Ще работим да отстраняваме тези грешки, защото много ни вкарват от тях", заяви Карабельов пред "Диема". 

"Не мисля, че нещо се промени след почивката, в сравнение с преди това, когато нямаха положения. Просто е въпрос на концентрация от наша страна, на ситуация. Наистина нямам какво да кажа, просто за съжаление пак допуснахме грешки, които ни костват точките."

"Исках да вземем нещо от този мач, мисля, че го заслужавахме. Разочарованието у мен е много голямо, съжалявам, че нямам настроение да говоря", сподели капитанът на "белите".

"Не мога да твърдя, че са удобен съперник за мен, това, че съм им отбелязал, е благодарение на целия отбор. Аз сам не мога да вкарам гол, напротив, всичките ми съотборници са ми помогнали, за което съм им благодарен", заяви Карабельов.

"Не искам да говоря за криза, просто за съжаление много се натрупват грешките в защита и това ни коства точките. Не мисля, че играем слабо, напротив, но за съжаление това е футболът - игра на грешки", завърши халфът.