"Ултрас Славия" излезе с официална позиция до медиите. Част от запалянковците на "белите" изразяват притесненията за клуба.

Феновете обявяват водената от президента Венцеслав Стефанов клубна политика като неадекватна.

Публикуваме текста на феновете на Славия без редакторска намеса:

"Позиция на привържениците на Славия по повод състоянието на отбора:

Летаргия, примиренчество, апатия, пораженчество, абдикация. Така се олицетворява състоянието на Славия в момента. Клубът ни е изпаднал в патова ситуация, от която може да се излезе само с мъжество, всеотдайност, разбира се и с важни ръководни решения.

Венци Стефанов: И аз ще вкарам Лудогорец в групи, ако съм им треньор

Венци Стефанов: И аз ще вкарам Лудогорец в групи, ако съм им треньор

"Там е лесно"

След прекрасните впечатления от изминалия сезон и себераздаването на отбора, създаден от Златомир Загорчич, Славия се превърна в олицетворение на един боксов чувал, който е подритван от всички и няма идея как да излезе от това безтегловно състояние. Успехите при Загорчич бяха постигнати не благодарение на някаква правилна клубна политика, а въпреки нея. Потвърждението на този факт е виден сега.

Фактът, че отборът се затвърди категорично на последните места е доказателство за грешна дългосрочна управленска политика. Прокламираното развитие и продажбата в чужбина на млади, местни футболисти, сякаш попречи на израстването на клуба. Футболисти идват, отхапват месо само и единствено с мисълта веднага да бъдат трансферирани, нямат абсолютно никакво отношение към клуба, със съвсем малки изключения. За пореден път се оказва, че Славия няма идея за развитие и това е пагубно, защото няма и никакъв цялостен прогрес.

Тарханов: Играем добре, а падаме

Тарханов: Играем добре, а падаме

Специалистът огорчен, че тимът му не вкарва

Смеещият се човек на скамейката е изпуснал юздите на каруцата още от идването си преди няколко месеца. Той отново остана неразбран и от футболистите и от обществеността. Явно е, че не може да се справи с тази ситуация. Сега е моментът в Славия да дойде мотивиран и уважаващ клуба човек, на когото да се даде необходимото доверие, за да може да освободи мъртвите души и да започне на чисто.

Животът ни предоставя предизвикателства, за да ни направи по-силни в тези тежки времена. Вярваме, че в тази несигурност в нас се задействат рефлекси за протекция. За жалост последните години и славистът абдикира от задълженията си и се подведе по пораженческото и примиренческо поведение на обществото ни.

Отлично знаем и разбираме, че позицията ни е твърде закъсняла, но след две години Славия навършва 110 години. Така ли ще изглежда клубът ни тогава- слаб отбор, неугледен и неприветлив стадион, неадекватна клубна политика и медийни изяви, които продължават да отблъскват феновете и обществото?

Нередовен първи гол и нови три точки за Лудогорец

Нередовен първи гол и нови три точки за Лудогорец

Шампионите победиха Славия

И както казваше един от последните пазители на славистката идея Димитър Ларгов: Славизмът е непреклонна воля за победа.

Само Славия.

Ултрас Славия София

08.12.2020".