Президентът на испанския елитен клуб Севиля Хосе Кастро вече може да се похвали със сбъднато желание да получи самолет, след като такава играчка му беше подарена след края на пресконференцията-представяне на Серхио Рамос.

Серхио Рамос - един от най-успешните защитници в световния футбол в последните 15 години, се прибра в родния си клуб след множество титли с Реал (Мадрид), испанския национален отбор и два не особено впечатляващи сезона в Пари Сен Жермен.

Серхио Рамос: Винаги съм бил воден от сърцето си, не от парите

Серхио Рамос: Винаги съм бил воден от сърцето си, не от парите

Севиля обяви завръщането на Рамос вчера

През август Кастро направи няколко скептични изказвания, когато се появиха публикации в медиите, че 37-годишният защитник ще се прибере да завърши кариерата си на стадион Рамон Санчес Писхуан в Андалусия.

Тогава той каза пред репортерите, че бившият испански национал не е в достатъчно добра форма да играе отново за Севиля. И също така, че Рамос може и да иска да се върне, но пък Хосе Кастро би искал да получи самолет.

Серхио Рамос премина в Севиля

Серхио Рамос премина в Севиля

18 години по-късно

И спортният директор на клуба Виктор Орта реши да изпълни желанието на своя шеф по време на пресконференцията, подарявайки му малко самолетче-играчка.

"Ще се възползвам от възможността да направя подарък на Пепе. Той вдигна достатъчно шум по въпроса", заяви през смях Виктор Орта.

Рамос пристига в академията на Севиля на 7-годишна възраст, а 18 сезона по-късно отново ще облече екипа на този клуб след четири титли в Шампионската лига и пет трофея в Примера дивисион с Реал (Мадрид).