Треньорът на Септември (Симитли) - Троян Радулов заяви, че няма от какво да съжалява отбора му, въпреки болезнената загуба с 0:7 от Левски в 1/8-финалите за Купата на България.

"Още в началото ни вкараха три гола за седем минути. Първият е най-важен от треньорско естество и стана от тяхна контраатака, което е недопустимо. Увлякохме се и психологически отборът рухна. Загубата си е резонна. Последваха идентични голове, центрирания по земя. Далеч стояхме от тях и има много върху, което да се работи.

Тактическите указания бяха да играем така, както почнаха. Ние не си правим илюзии, че можем да продължим за Купата и този мач беше бонус. Някои момчета, които не играят толкова много, играха. Дадохме почивка на други, но проблемът е, че имаме много контузии, а получихме и картони.

Гледахме да избегнем това нещо. Положението ни е много зле, борим се да не изпаднем. Тази година изпадат четири отбора, а за нас основното е да се задържим в групата. Няма какво да се лъжем, това е нашата основна цел. Зависи само от нас, за мен имаме добри футболисти.

По една или друга причина нямаме добри резултати и много ще е трудно. Трябва да се вземат мерки, нещо трябва да се промени и ще правим анализи.

Мисля, че играчите се докоснаха да играят с един от грандовете на България. Според мен си е позитивно нещо. Всеки може да извади позитиви и негативи", каза Радулов.

Левски победи Септември (Симитли) със 7:0

Левски отнесе Септември (Симитли), Билал Бари блести с хеттрик

Билал Бари блести с хеттрик