Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров сподели очакванията си за предстоящата среща на тима с ЦСКА в 1/8-финал в турнира за Купата на България.

"Ще се опитаме да отстраним ЦСКА и да играем атрактивен футбол. Ясно е, че в тима на "червените" ще има съвсем различна мобилизация и настройка след срещата с Гигант. Ние от този мач можем само да спечелим, няма какво да губим. Мисля, че това е ясно на всички. Надявам се да има спокойствие във футболистите и да покажем добра игра. Ако това се случи съм сигурен, че ще постигнем добър резултат", започна Светослав Петров пред "Мач Телеграф".

Септември (Сф) - ЦСКА 1:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Септември (Сф) - ЦСКА 1:2 (Развой на срещата по минути)

Мачът е от 12:00 часа

"Предвид състава, с който ЦСКА излезе в срещата с Гигант Съединение, според мен решиха да дадат почивка на някои от играчите и да дадат шанс на тези, които са играли по-малко време. Не мисля, че от този двубой някой трезво мислещ човек може да си прави генерални изводи", започна Петров.

"Успяхме да разучим "червените" и техните силни и слаби страни. Ще видим с каква система на игра ще излязат. Дали ще са с трима или четирима в защита, предстои да разберем. Мисля, че сме подготвени, но какво ще се случи на терена, ще видим на "Армията". Наясно съм с титулярните 11 и нямам въпросителни. Дано стане добър мач. Нямаме кадрови проблеми освен трайно контузените Кристиян Пешов и Мартин Стойчев. Настроението в отбора е нормално. Завършваме сезона с двубой срещу ЦСКА и точно това си говорихме с момчетата през седмицата. Да се опитаме да направим един добър завършек на този полусезон. Това, че мачът ще е на "Българска армия", не мисля, че е от толкова голямо значение. Дали ще бъде на "Васил Левски", или на "Армията" - няма особено голяма разлика. И на двата стадиона тревното покритие е добро", завърши Петров.