Наставникът на Септември Светослав Петров сподели мнението си, след като неговия отбор не успя да надделе над Локомотив (София), въпреки численото преимущество.

"Ако започна да изброявам какво не достигна, може да започне следващия мач. Изключително съм разочарован. Лично мое мнение, който иска да ми се сърди, когато играем с двама повече играчи, без треньор и без указания, ако искаме и имаме сърце, трябва да отбележим.

Генчев:  Всеки един мач излизаме за победата, така ще бъде и срещу Локомотив (Пловдив)

Генчев: Всеки един мач излизаме за победата, така ще бъде и срещу Локомотив (Пловдив)

Днешните домакини останаха с двама човека по-малко, но все пак се добраха до точката в мача.

Използвам възможността да поздравя футболистите на Локомотив. Момчетата се бореха до края и дадоха всичко от себе си. Разочарован съм, не показахме достатъчно класа и желание. Изключително афектиран съм, аз съм виновен за всичко.

Опит, младост, качество много неща не достигнаха. Говорихме на полувремето, центриранията да бъдат по земя. Мисля, че имахме ситуации, които можехме да развием добре, но проявиха някои играчи повече егоизъм и не успяхме да развием положенията.

Сами сме си виновни, няма на кого да се сърдим. Такава възможност едва ли ще имаме до края на сезона.

Със сигурност ще има доста промени и съм убеден, че ще видя разликата, която искам. За успехите и постиженията е излишно да говорим. Мъката и болката е голяма особено за неговите близки. Използвам възможността да изкажа съболезнования, за съжаление такъв е животът", заяви Петров.

Локомотив (София) и Септември завършиха 1:1 в мач от 20-ия кръг на еfbet лига

Локомотив (София) и Септември не се победиха в мач с два червени картона

Драматични ситуации белязаха двубоя