Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след равенството срещу Септември. Днешните домакини останаха с двама човека по-малко, но все пак се добраха до точката в мача.

"Целта ни беше да победим. Аз съм сигурен, че щяхме да стигнем до победа, но е доста е трудно да играем с двама футболиста по-малко. Този мач ни е пример, как трябва да подхождаме всеки мач.

Локомотив (София) и Септември завършиха 1:1 в мач от 20-ия кръг на еfbet лига

Локомотив (София) и Септември не се победиха в мач с два червени картона

Драматични ситуации белязаха двубоя

Футболистите дадоха всичко от себе си. Спазваха много добра дисциплина, ако погледнем второто полувреме Септември имаха едно положение, което удариха греда. Друго положение нямаха, така че в защита се справихме добре", сподели наставникът.

"От всички футболисти съм доволен, всеки даде максимума. Нямаме победа от дълго време, но победата ще дойде с труд. Аз не мога да кажа, че отборът ни е груб, не съм гледал ситуациите доколко съдията е прав. Такива елементарни ситуации, от които си изкарваме жълти картони трябва да ги избягваме във всеки един мач, наближава края на шампионата и картоните ще започнат да тежат", допълни той.

"Имаме сили да победим всеки един отбор. Всеки един мач излизаме за победата, така ще бъде и срещу Локомотив (Пловдив). Аз вярвам, че можем да победим всеки следващ съперник", завърши Генчев.

Полузащитник на Локомотив (София) със сериозно постижение

Полузащитник на Локомотив (София) със сериозно постижение

Записа мач номер 200 в Първа лига