Президентът на Септември - Румен Чандъров, взе решение кой да наследи Красимир Балъков като старши треньор на лидера във Втора Лига.

"След изненадващото напускане на Красимир Балъков взех решение човек, запознат с работата в клуба, да застане на треньорския пост. Това е Иван Гешев от дубъла", заяви Чандъров за dsport.

"Когато искаме да развиваме нашите футболни кадри от школата, нормално е треньорът на първия отбор също да е запознат с дейността на клуба. Иван Гешев от дълго време работи при нас и мисля, че е подходящ да се справи със задачите, които имаме - да налага наши юноши в първия отбор и да преследва високите цели в класирането, завръщане в Първа лига.

Спортно-техническото ръководство ще го подкрепи, за да може Септември да успее. Желанието ни е да даваме шанс не само на младите футболисти, но и на младите треньори", допълни Чандъров, като уточни, че Иван Гешев ще встъпи в длъжност в понеделник, защото има ангажимент с втория отбор. До началото на следващата седмица Балъков ще продължи да води Септември.

Иван Гешев сменя Балъков в Септември

Иван Гешев сменя Балъков в Септември

Гой ще подпише дългосрочен договор