Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан даде мнението си за поражението с 1:2 от Валенсия в мач от Ла Лига. Загубата е първа за французина от завръщането му на "Бернабеу". 

"Влязохме много добре в мача, но ни липсваше първия гол. Нищо не направихме през първата част. Опитаха се и не мога да виня играчите си. Трябваше да направим нещо във финалните метри. Налагаше се да постигнем много повече в близост до вратата. Със смените тимът се бори докрай, въпреки че моментът е сложен.

Това е сложен момент в сложен сезон. Отдалечаваме се от челото на класирането и е трудно. Сега мога да кажа само, че съм зад играчите си и че ще се борят докрай. Ще бъде месец, в който да си поговорим за някои неща. Но ще приключим добре и ще се подготвим за следващата кампания. 

Никакъв изпит не е краят на сезона. Трябва да преживеем и трудните моменти. Нищо няма да се промени. Изправихме се срещу добра Валенсия. Обикновено приемам резултата, но беше равностоен мач. Най-справедливо щеше да е равенството", заяви Зидан. 

Валенсия победи Реал (Мадрид) с 2:1

Реал загуби на "Местая", Валенсия продължава да мечтае!

Гедеш и Гарай донесоха победата на "прилепите"