Вече бившият защитник на Реал (Мадрид) - Серхио Рамос, потъна в сълзи по време на официалната раздяла между него и "белия балет".

Сърцатият бранител не пропусна да благодари на всички, които са били до него във всичките му 16 години в състава на испанския гранд. Рамос получи подарък от президента на мадридчани Флорентино Перес - значка от злато и брилянти на Реал.

"Дойде най-трудният момент в живота ми. Никога не съм имал готовност да кажа "сбогом" на Реал. Няма как да не съм емоционален. Благодаря на баща ми, благодаря на Бог, че имам страхотно семейство.

Благодаря и на тях, че винаги са били с мен, както и на всички вас. Благодаря на клуба, на президента, на моите треньори и съотборници. Без тях нищо нямаше да е възможно. Благодаря на Реал Мадрид - винаги ще те нося в сърцето си.

Емоционален съм, защото прекарах много години тук. Благодаря на феновете, които винаги са ме подкрепяли. Тук виждам всички титли, които са спечелени с много труд.

Това беше страхотен етап от моя живот. От цялото ми сърце благодаря на всички. Това е по-скоро довиждане, а не сбогом, защото реално или късно ще се върна", каза Рамос.

Реал Мадрид обяви раздялата със Серхио Рамос

Реал Мадрид обяви раздялата със Серхио Рамос

Това ще стане в четвъртък, в 13:30 часа