Президентът на Реал (Мадрид) - Флорентино Перес отдаде заслуженото на Еден Азар, който тази вече беше официално представен като футболист на "кралете".

Босът е на мнение, че белгиецът изключително талантлив и е способен да превърне футбола в нещо страстно и изненадващо.

Феновете на Реал (Мадрид) настояват и за Килиан Мбапе

Феновете на Реал (Мадрид) настояват и за Килиан Мбапе

Да му мисли Флорентино Перес

"Денят е много специален за всички фенове и всички, които чувстват специална емоция. Идва един невероятен футболист, различен, способен да превърне футбола в нещо страстно и изненадващо. Нашата 117-годишна история се гради на футболисти с уникален талант и изключителни качества, като този, който презентираме днес на стадиона. Легендата трябва да продължи с най-добрите. Ние сме Мадрид искаме нови триумфи и титли. Тук винаги вярваме, че може да постигнем недостижимото. Затова разполагаме с магичен състав, ръководен от големия треньор Зидан", започна Перес.

"Скъпи приятели, още преди време исках да произнеса тези думи. Искам да приветствам с добре дошъл новият футболист на Реал Мадрид - Еден Азар", продължи Перес, който се обърна и към белгиеца: "Днес се сбъдва една от големите ти мечти. "Бернабеу" от днес е твоят дом. При нас ще усетиш страстта на тези, които искат да се насладят на таланта ти. Ще разбереш още в началото, че най-хубавото на този клуб са феновете. Това бе голямото ти желание и днес стана реалност. Челси е приятелски клуб, на които искаме да благодарим, че позволи да сбъднем тази мечта".

"Галактическо" представяне за Еден Азар, феновете на Реал приветстваха новия си любимец

"Галактическо" представяне за Еден Азар, феновете на Реал приветстваха новия си любимец

50 000 зрители се стекоха на "Сантяго Бернабеу", за да видят белгийската звезда