Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че не се притеснява от факта, че някои основните играчи са на сериозна възраст и не мисли, че отборът върви надолу. Според него ветераните Лука Модрич, Тони Кроос и Карим Бензема могат да играят още няколко години.

"Аз виждам млад отбор. Всеки гледа към Модрид, Кроос и Бензема, но ако погледнете около тях има играчи като Винисиус и Камавинга.

Мисля, че това е началото на нов цикъл в клуба. Минаваме от една фантастична ера към следващата. Надявам се, че има още няколко години, докато Карим, Тони и Лука спрат да играят", заяви Анчелоти.

В Реал (Мадрид) са уверени, че Бензема и Модрич ще удължат договорите си

В Реал (Мадрид) са уверени, че Бензема и Модрич ще удължат договорите си

Кроос се колебае

Реал Мадрид утре в Купата на Испания гостува на Виляреал - отбор, от който загуби преди десетина дни. "Белите" не са в най-добрата си форма от началото на годината, а преди няколко дни загубиха от Барселона с 1:3.

"Не можехме да предвидим контузиите, които ни се отразиха, като тези на Чуамени и Алаба. Това, че януари беше сложен, не беше неочаквано. Всеки мисли, че Реал Мадрид е умрял, но трябва да сме спокойни и уверени, защото сезонът е много дълъг. Няма да се откажем, ще излезем от тази ситуация. Кога? Не знам", допълни италианецът.

"Реал (Мадрид) няма нужда от Модрич"

"Реал (Мадрид) няма нужда от Модрич"

Така смята легендата на "кралете" Гути