Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес даде своето мнение след победата с 2:0 срещу Борусия (Дортмунд) във финала на Шампионска лига. Така кралският клуб завоюва 15-ия си трофей от най-престижния европейски клубен турнир. Перес е категоричен, че догодина трябва да бъде завоювана 16-ата.

"Да спечелиш Шампионската лига не е лесно. Между нашия клуб и състезанието има любовна история, която всички знаят. Играчите са мотивирани, те израстват... Ние сме достойни носители на 15-ата титла от турнира", обяви босът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес след победата.

"Всички играха, за да помогнат. Понякога Винисиус вкарва, друг път Хоселу... Това, което има значение, е отборът. Този отбор е семейство, затова има толкова много успехи. Никой не иска да е в главната роля, за да влошава атмосферата в съблекалнята".

"Следващия сезон трябва да спечелим 16-ата! Това е историята на Мадрид. Феновете са много доволни от това, което постигнахме, и от начина, по който го постигнахме. Това, което трябва да направим сега, е да го отпразнуваме. Привържениците ще ни помолят утре да се върнем догодина и да спечелим отново турнира".

Анчелоти: Този отбор е като семейство

Анчелоти: Този отбор е като семейство

Вижте думите на наставника