Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, сподели огромното си разочарование от Лука Модрич, който не се представи на ниво при загубата от Атлетико (Мадрид).

"Започнахме мача слабо, не бяхме решителни и след това, когато Атлетико поведе, те показаха най-доброто от своята игра. Представиха се по-добре от нас. Бяхме крехки в защита, отборът не беше компактен, особено през първото полувреме. Трите допуснати гола бяха еднотипни - след нахлуване в пролуката между централните защитници.

Пуснах Модрич, за да притежаваме топката, колкото е възможно повече, а и исках да дам почивка на Чуамени, който изигра много мачове в последно време. Не искам да обвинявам никого за поражението и особено да го причиня на Модрич, но той игра зле.

Разбира се, когато отборът не прави това, което искам, това е моя отговорност, но не се притеснявайте - имам много широки рамене, това не е проблем. Най-малкото, което мога да направя, е да поема отговорност. Това поражение може да бъде нашата възможност да подобрим играта си", каза Анчелоти.

От Реал ревнаха срещу съдийството на мача с Атлетико: Срам! Скандал! Реферите винаги ни ощетяват!

От Реал ревнаха срещу съдийството на мача с Атлетико: Срам! Скандал! Реферите винаги ни ощетяват!

"Знаехме какво ще се случи, когато разбрахме името на рефера"