Сагата дали Килиан Мбапе ще премине в Реал (Мадрид) май няма край. Футболистът неколкократно е заявявал, че това е неговата мечта и с официално писмо съобщи на досегашния си клуб Пари Сен Жермен, че не желае да подновява договора си, който изтича през лятото.

Остава обаче едно голямо "Но" - неговата майка. Файза Ламари е агент на талантливия си син и изглежда, че ще направи всичко, за да може детето ѝ да получи най-добрите условия.

Според изданието "Марка", цитирано от bTV, именно тя е причината преговорите с Реал да боксуват.

Вратар на Реал (Мадрид) каза кого предпочита измежду Халанд и Мбапе

Вратар на Реал (Мадрид) каза кого предпочита измежду Халанд и Мбапе

Ето подробности

"Има търкания между Реал и Файза Ламари. Всички казват, че тя е костелив орех. Винаги има допълнителни условия, дори когато на Килиан не му харесва. В момента именно тези условия са доста и са пречка двете страни да заговорят на общ език", пише изданието.

"Ако ни предложат 10 милиарда, щяхме веднага да ги приемем", каза в последното си интервю майката на Килиан.

Файза е играла хандбал на професионално ниво цели 12 години, като дори е била част от националния отбор на Алжир. След като синът ѝ разкри своя потенциал, тя създаде компания, нае едни от най-добрите адвокати и PR специалисти и започна да се грижи за условията на футболиста.

Най-удачният вариант за Реал е да подпише с футболиста след като договорът му с ПСЖ изтече на 30 юни. Френският клуб иска да задържи звездата в редиците си, но едва ли ще успее да удовлетвори условията, които ще постави Файза.